USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

П'ятниця, 28 січня 2022 19:30

Як виглядатимуть стадіон і спорткомплекс у Добровеличківці

Тишківка. 28 січня. «Громада». На території Добровеличківської селищної ради розпочалася реконструкція стадіону «Колос», а також вироблено проектно-кошторисну документацію для будівництва спортивного комплексу на місці колишньої церкви, яка знаходиться поруч із стадіоном, інформує «Громада».

«З метою здійснення заходів щодо розвитку спортивної інфраструктури та залучення коштів з державного бюджету у рамках реалізації програми  Президента України «Велике будівництво», реалізовується проект: «Реконструкція стадіону «Колос» КЗ «Добровеличківська ДЮСШ» Добровеличківської селищної ради Кіровоградської області», загальна вартість проекту становить 54 739,33 тисячі гривень Фінансування у 2021 році становило 10 мільйонів гривень», - розповів ініціатор проекту, голова Добровеличківської селищної ради Володимир Осієвський.

 

«Ну а на черзі в нас – будівництво сучасного спортивного комплексу, у якому діти та дорослі жителі нашої та сусідніх громад зможуть займатися різними єдиноборствами. Приблизна вартість проекту - 20 мільйонів гривень. Нам дуже хочеться збільшити інтерес до занять спортом на нашій територіх, адже здоровий спосіб життя – один із пріоритетів у нашій роботі», - заявив очільник ТГ. 

 

Переглянуто 2200 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(3 Голосів)

Media

  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол