USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 07 лютого 2022 22:34

Футзал: «Агротех» розгромив КЗСМ перед вирішальним матчем

Тишківка. 7 лютого. «Громада». У суботу, 5 лютого, у рамках 11 туру чемпіонату Кіровоградської області з футзалу серед команд Третьої ліги, тишківський «Агротех» переміг кропивницький «КЗСМ №1» - 10:3, інформує «Громада».

Вже після перших матчів другого етапу, які відбулися минулого тижня, стало зрозуміло: «КЗСМ» - вже не той. Команда, яка агресивно йшла в атаку й забивала найбільше у лізі, зупинилася. І не може не тішити, що «злим генієм» для кропивничан став саме наш колектив, розгромивши їх 4:0. А тут ще й 29 січня «КЗСМ» поступився без шансів – з рахунком 5:0 їх перемогла «Кущівка».
Треба врахувати, що Олександр Мизенко повернув до складу всіх провідних гравців «Агротеха». Відтак, питання явного фаворита в цій грі не підіймалося. Дозволю собі навіть трішки припущення: основна четвірка нашої команди в складі Максима Кулібаби, Андрія Добролежі, Віталія Бедіна та капітана Олега Коломійця – склад рівня Екстра ліги й з легкістю зміг би боротися за місця в верхній частині турнірної таблиці.
І це стало помітним вже з перших хвилин. Кулібаба щохвилини створював небезпечні нагоди перед ворітьми кропивничан. На 5-й хвилині Куля досягнув мети: Коломієць відтягнув на себе двох опонентів і, дотепно, п'яткою відпасував Максу прямісінько під удар - м’яч, на думку арбітрів, після відскоку від поперечки, все ж таки, перетнув лінію воріт – 1:0.
Через три оберти великої стрілки годинника, про себе нагадав найкращий бомбардир першості Олег Коломієць, який, в дотик, замкнув передачу Добролежи з ауту – 2:0 – матч починав ставати схожим на тренування з підвищеною відповідальністю.
Уже в наступній атаці, після розіграшу штрафного, «Агротех» потроїв перевагу: Коломієць відпасував на Кулібабу, а Макс потужно пробив низом із гострого кута – 3:0.
«Агротех» не збирався зупинятися й одразу ввімкнув пресинг. Перша ж контратака закінчилася зміною рахунку на табло: Добролежа здійснює вдалий відбір перед власною штрафною, передає мяч Коломійцю, а Олег прострілює на дальню стійку, де на «подарунок» від партнера чекав Роман Сенчук – 4:0.
До перерви, «КЗСМ №1»,  зусиллями Олександра Гончарова, один м’яч відквитав.
Після відпочинку, «професорський» гол забив Андрій Добролежа: отримав пас від Бедіна й помітив, що голкіпер аж надто притиснувся до ближньої стійки й просто пробив у ніким не захищений дальній кут воріт.
Далі старший товариш «віддячив» нашому юному бомбардиру за асист і вивів його на «побачення» з голкіпером – Віталій не схибив – 6:1.
За такого рахунку Олександр Мизенко дозволив собі експерименти зі складом, випустивши на майданчик резервного голкіпера Олександра Думича. Але не завадило тишківчанам і надалі збільшувати перевагу. Спочатку, наш наймолодший гравець Михайло Сивак реалізував стовідсоткову нагоду, після передачі Романа Жорнового, а далі, після удару Олександра Співака, автоголом відзначився Олександр Гончаров.
Але він же, протягом хвилини двічі «розписався» в сітці воріт Думича: спочатку переграв Сашу, а потім реалізував шестиметровий удар, після фолу та жовтої картки нашого голкіпера.
Наостанок ще по одному голу до своїх активів занесли Віталій Бедін і Олег Коломієць – 10:3 – надупевнена перемога тишківського «Агротеха», на якого вже цієї суботи чекає, де-факто, матч за «золото» чемпіонату з соколівським «СКІФом».
Відзначу, що у першій грі з соколівцями «Агротех» зазнав болючої поразки з рахунком 5:7, пропустивши в останні 5 хвилин чотири рази. Всю серйозність поєдинку розуміють і керівництво, і гравці. Якщо говорити відверто, то, на мою думку, завадити перемогти «Агротеху» може лише «Агротех». Кулібаба, Коломієць, Ковтун та Добролежа в чотирьох зіграли матчів у Екстра лізі більше, аніж весь «СКІФ», якщо не вся ліга, разом. До речі, Максим, Олег і ще й Віталій Хоменко ставали чемпіонами області й зрозуміло, що демонструвати свій клас просто зобов’язані саме в таких от моментах, а інші хлопці, хоч і менш титуловані, але не менш амбітні й повинні продемонструвати свої найкращі у головному протистоянні. І я щиро сподіваюся, що все так і відбудеться й за підтримки, як завжди, численних вболівальників, наш «Агротех», у суботу о 15:00, зробить головний крок до першого трофею на рівні області – кубку чемпіона Третьої ліги з футзалу.

Переглянуто 1290 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(2 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол