USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 24 січня 2022 12:18

«Агротех» успішно завершив перший етап футзального чемпіонату

Тишківка. 24 січня. «Громада». У суботу, 22 січня, у матчі дев'ятого туру чемпіонату Кіровоградської області з футзалу серед команд Третьої ліги  тишківський «Агротех» впевнено переміг кропивницький «Моноліт» - 7:2, інформує «Громада».

Матч проходив у спортивному залі кропивницького ВПТУ №2.

Для підопічних Олександра Мизенка цей поєдинок із непростим суперником був дуже важливим, адже попереду – другий етап чемпіонату, куди враховуються всі зароблені пункти в матчах із командами першої п'ятірки, а «Моноліт» - серед них.

Тільки от, зі складом у «Агротеха» - не все гаразд. Перш за все, відчувається втрата захисника Данила Яровенка, якому напередодні була зроблена операція на плечовому суглобі й футзальний сезон Даня точно вже пропустить. Нам же залишається побажати йому якомога скорішого відновлення й повернення до гри вже під час футбольної першості.

Також матч із різних причин пропускали Роман Сенчук та Олександр Співак. Відзначимо, що дебютом ця гра стала для голкіпера Віталія Хоменка, який покликаний замінити Івана Демидова, який завершив виступи в футзальній першості. А от для покращення захисної лінії команда дозаявила Олександра Ковтуна. Гадаю, новачки не розчарували своєю грою.

Щодо матчу, то давно сформований та досвідчений «Моноліт» тишківчани легко «розкусили», завдяки своїм сильним сторонам – індивідуальній швидкості та комбінаціям.

Вже на першій хвилині зустрічі нам вдалося забити: після розіграшу кутового, низом точно пробив Віталій Бедін. Він же, через 5 хвилин, подвоїв перевагу: Ковтун вдало зіграв у відборі, м'яч відскочив до Бедіна, Віталій відпасував на Коломійця й змістився на дальню стійку, куди Олег йому переправив круглого й нашому юному гравцю залишалося лише влучити в порожні ворота – 2:0.

На 16-й хвилині Бедін оформив хет-трик, впевнено завершивши довготривалу атаку – 3:0 – з таким рахунком команди пішли на перерву.

У другому таймі «Агротех» дозволив собі більш розкуту гру, дозволивши Сергію Томненку та Юрію Микитіну  «розписатися» у воротах Віталія Хоменка, який встиг порадувати численних вболівальників декількома ефектними сейвами.

Поміж тим, в атаці тишківчани не пасли задніх й ще чотири рази зуміли змінити рахунок на табло: дубль на рахунку Романа Жорнового, по голу до свого активу занесли граючий тренер Олександр Мизенко та найкращий бомбардир турніру Олег Коломієць – 7:2 – «Агротех»  на мажорній ноті завершує перший етап змагань. Вже наступного тижня розпочнуться матчі «фіналу п’яти». До нашої команди доєднається один із лідерів футбольного «Агротеха» Максим Кулібаба. Відтак, поєдинки тишківського колективу стане дивитися ще цікавіше.

 

 

 

Переглянуто 1279 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол