USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 08 листопада 2021 11:55

Тишківський «Агротех» отримав «бронзові» медалі чемпіонату області з футболу

Тишківка. 8 листопада. «Громада». За підсумками чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед команд Вищої ліги тишківський «Агротех» був нагороджений медалями за зайняте третє місце, інформує «Громада».


Нагородження проходило в спортивній залі кропивницького ПТУ №2, перед матчем першого туру чемпіонату області з футзалу. Церемонію провів голова ГС «Кіровоградська обласна асоціація футболу» Віктор Безсмертний.
Окрім медалей та пам’ятної дошки, окремо Віктор Анатолійович нагородив дипломом за розвиток футболу області президента ФК «Агротех» Сергія Сауся.
Також відзначимо, що багаторічний очільник обласного футболу в цей день відзначав свій черговий день народження. Тож, наша команда приготувала Віктору Анатолійовичу маленький сюрприз.

«Складний сезон, адже довелося повністю перебувати стиль гри. Намагалися зробити його більш агресивним. Також зміни відбулися в складі, з’явилося багато молодих гравців, а деякі гравці почали виступати на незвичних для себе позиціях. Втім, як для такого періоду, третє місце – гарний результат. Окремо хочу відзначити нашого президента – Сергія Сауся, адже він – головна рушійна сила в розвитку команди. Також дякуємо вболівальникам, які присутні на кожній грі команди. Повірте, їх підтримка дуже надихає хлопців.
Щодо найближчих планів, то, в рамках підготовки до наступного сезону, ми будемо проводити товариські матчі на великому полі, де переглядатимемо потенційних новачків. А також ставимо ціль фінішувати якомога вище в футзальні Третій лізі чемпіонату області. Але побачимо, як воно буде. Головне – нам потрібно покращувати командну взаємодію та шукати оптимальну тактику», - заявив головний тренер ФК «Агротех» Олександр Мизенко.

 

Переглянуто 1099 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол