USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 17 січня 2022 22:46

Футзальна першість: «Агротех» розгромив «Клинці»

Тишківка. 17 січня. «Громада». У суботу, 15 січня, у рамках восьмого туру чемпіонату Кіровоградської області з футзалу серед команд Третьої ліги, тишківський «Агротех» переміг ФК «Клинці» - 10:3 інформує кореспондент «Громади».

Матч проходив у спортивному залі кропивницького ВПТУ №2.

Питання стосовно переможця в цій грі майже не стояло, адже й задачі в команд абсолютно різні. Тож, численні шанувальники «Агротеха», які були присутніми в залі або ж дивилися онлайн-трансляцію поєдинку, очікували на «зливу» голів від підопічних Олександра Мизенка. Щоправда, наставник тишківчан дозволив собі невелику ротацію в складі й значно більше, ніж зазвичай, ігрового часу отримали Михайло Сивак, Віталій Журак та резервний голкіпер Олександр Думич. Ба більше, у цій грі дебютував за команду в цьому сезоні й президент клубу Сергій Саусь. Сергій Іванович вийшов на майданчик у другому таймі, коли вже дублем відзначився Олег Коломієць, а по голу у свій актив занесли Михайло Сивак, Олександр Співак-молодший та Роман Жорновий. Але й Сергій Саусь «не пас задніх» в атаці й відзначився хет-триком, чим добряче потішив фанатів. І того в «Агротеха»: граючий тренер, граючий адміністратор і граючий президент. Дійсно класна ситуація. Якщо нам раптом знадобиться масажист, то для нього теж обов’язковим буде вміння вправно володіти м’ячем.

У другій половині цієї майже товариської зустрічі, окрім хет-трику Сауся, ще по голу на свій рахунок записали Михайло Сивак і Олег Коломієць. У капітана «Агротеха» вже 21 гол на рахунку й серед усіх гравців різних ліг більше нього забив лише Сергій Барбанов із «Енерго», на рахунку якого 22 голи.

А от щодо Михайла Сивака, то варто відзначити, що перед зустріччю, наш наймолодший гравець пообіцяв одноклубникам, що відзначиться дублем. Своє слово Міша стримав і отримав заслужений приз.
Після цієї зустрічі, «Агротех» продовжує ділити першу сходинку в турнірній таблиці разом із «КЗСМ №1». Наступний поєдинок пройде вже цієї суботи. Суперником команди Олександра Мизенка стане міцний «Моноліт». Саме ця гра й стане останньою перед «фіналом п’яти». Але можемо ще анонсувати ряд кадрових підсилень. Тож, далі буде ще цікавіше. 

 

Переглянуто 1398 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(4 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол