USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Четвер, 06 січня 2022 11:37

Перемогли лідера й стали лідером: «Агротех» розгромив КЗСМ №1

Тишківка. 6 січня. «Громада». Вчора, 5 січня, у матчі п'ятого туру чемпіонату Кіровоградської області з футзалу серед команд Третьої ліги, тишківський «Агротех» переміг кропивницький КЗСМ №1 – 4:0, інформує «Громада».

 Такої кількості вболівальників під час матчів нашої команди ще не було в цьому сезоні футзальної першості. Зрозуміло, що на очах у президента клубу, відданих фанатів, які приїхали в будень, аби підтримати свою команду, хлопці не хотіли програвати. І це було видно з першої секунди перебування в спортивному комплексі «Енерго-спорт», де й проходив перенесений матч.

Від імені керівництва ФК «Агротех», хочемо виразити вдячність ФК КЗСМ №1 та Кіровоградській обласній асоціації футболу за розуміння й сприяння в перенесенні матчу п'ятого туру.
Напевно, навіть найвідданіші фанати «Агротеха» не думали про таку впевнену звитягу над досі непереможним КЗСМ №1. Ба більше: в підсумку, лідери першості не зуміють навіть відзначитися у воротах Івана Демидова.

Після болючої поразки від «Скіфа», коли підопічні Олександра Мизенка за 5 хвилин до завершення вели в рахунку 5:3, але поступилися – 5:7, цей матч, за великим рахунком був вирішальним, адже програй ще в цьому поєдинку, то в «фіналі п'ятьох» уже б не все залежало лише від нас.

Але й без того проблем у Мизенка вистачало: проблеми з плечем знову турбують Данила Яровенка, травми ноги зазнав Роман Жорновий, а Дмитро Височин пропускав гру через особисті причини.

В обоймі наставника залишилося лише шість польових гравців та два голкіпери. Про те, нашому тренеру вдалося головне – повністю розібрати та нейтралізувати сильні сторони кропивницької команди. У цій грі «Агротех» компактно зіграв у обороні, не даючи лідерам КЗСМ вриватися в вільні зони на нашій половині майданчика й, у звичному стилі, небезпечно прострілювати у центральну зону перед штрафною.

Перші десять хвилин матчу пройшли під акомпанемент позиційних атак номінальних гостей, але гостріші моменти, все ж таки, виникали в «Агротеха».

На 14-й хвилині поєдинку тишківчанам вдалося вийти вперед: Віталій Бедін вдало грає у відборі перед власною штрафною, на швидкості обігрує ще двох опонентів в центрі, відривається від четвертого гравця, вривається до штрафної суперника й пробиває в дальній від голкіпера кут – 1:0. Між моментом відбору та голом пройшло всього лише 5(!) секунд – геніальний м'яч Віталія Бедіна. Просто 5 секунд знадобилося нашій дев'ятці, щоб обіграти весь КЗСМ. Навіть коментувати нічого, можна просто аплодувати.

Далі – більше. Не встигла секундна стрілка зробити повний оберт, як про себе знову нагадав наш 18-річний вундеркінд: після розіграшу ауту суперником перед нашим штрафним, м'яч відскочив до Віталія, а той легко використав свою швидкість і втік «на побачення» з голкіпером, якого без проблем обіграв – 2:0 – за такого рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм розпочався, так само як і перший – КЗСМ контролював м'яч, а «Агротех» - створював моменти. На 32-й результат гри було остаточно вирішено: Роман Сенчук вдало зіграв у відборі поблизу карного майданчика КЗСМ, вийшов віч-на-віч із голкіпером та без проблем довів перевагу до трьох м'ячів.

Ну а останній «цвях» у надії КЗСМ «вбив» Олександр Співак молодший: Олег Коломієць, з центральної зони, перекидає мяч через суперника, а Саша другим дотиком пробив у отвір воріт – 4:0 – неймовірно емоційна та потрібна перемога для «Агротеха».

Тепер же, після семи турів, наша команда ділить першу сходинку з КЗСМ. Але далі на нас чекають ще два поєдинки першого кола з «Клинцями» та «Монолітом». 

 

 

 

Переглянуто 1353 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(4 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол