USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 17 травня 2021 21:25

Билися в меншості: "Агротех" вдома поступився чемпіонам області

В суботу, 15 травня, тишківський “Агротех” провів матч четвертого туру чемпіонату Кіровоградської області, де поступився чинним переможцям першості помічнянському “Локомотиву-СВТ” - 2:3, інформує “Громада”.

Початок поєдинку для “Агротеху” можна охрестити виразом “з місця в кар'єр”: вже на 3-й хвилині капітан помічнянців Владислав Сінькевич майстерно головою замкнув навісну передачу з правого флангу.
Після цього господарі поєдинку заволоділи ініціативою, але з реалізацією та загальною командною швидкістю в “Агротеха” останнім часом великі проблеми. На “побаченні” з голкіпером Андрій Кушнірьов не зумів переграти опонента. А ще гірше наша команда грає при навісних передачах: навіс з лівого флангу завершився тим, що м'яч потрапив до ніг “самотнього” Олександра Кочури, в якого було достатньо часу подумати й легко переграти Івана Демидова, пробивши в лівий від себе кут — 0:2.
Варто відзначити, достатньо спірне суддівство бригади арбітрів на чолі з Сергієм Удовенком. Здавалося, що будь-яка боротьба в центрі поля буде оцінена як порушення з боку гравців “Агротеха”. Відтак, з такою напругою не зміг впоратися граючий тренер тишківчан Олег Коломієць, який на 42-й хвилині був видалений за другу жовту. Після поєдинку досвідчений футболіст визнав свою вину, хоча, на мій погляд, арбітр і в цьому епізоді діяв дещо упереджено. В таких випадках, зазвичай, намагаються дати “останнє китайське”, але Удовенко був безжалісним до “Агротеха”. Як доказ, можна згадати два ідентичних моменти: у нашій штрафній Сінькевич бездарно “малює” пенальті, але Удовенко не наважується покарати нападника за акторську гру, а от наш Андрій Ващенко за ідентичний епізод, ближче до центру поля, побачив перед собою “жовте світло”. І де ж тут дух футболу?
По перерві, навіть у меншості, “Агротех” повністю перехопив ініціативу, але з моментами достатньо довго було тьмяно. А от ексгравець нашого колективу Дмитро Барбанов на 60-й хвилині свою нагоду використав: Кочура навісив, а “Бара”, залишившись “одиноким” на ближній стійці, дуже легко переправив “круглого” до сітки воріт — 0:3.
І от саме після цього “Агротех” забігав. Хлопці, які вийшли на заміну намагалися довести тренерському штабу, що теж мають право бути в основі. На 88-й хвилині енний кутовий увінчався успіхом: Андрій Кушнірьов подав на межу воротарського майданчика, а Олександр Татарінов головою, після відскоку від стійки, переправив м'яч до сітки.
На останній хвилині основного часу Олег Тонконоженко зіграв як справжній таранний форвард: на межі штрафної “залізничників” корпусом прикрив м'яч, дочекався підключення партнерів, віддав зрячу передачу на Данила Яровенка, а той, у кращих традиціях Рональда Кумана та Роберто Карлоса, потужним “пострілом” поцілив у дальній кут воріт — 2:3 — трибуни почали гнати своїх улюбленців уперед, а для нашого юного дарування цей м'яч став першим у рамках обласної першості. З почином!
У другому таймі було 13 (!) замін, вже й не пригадаю скільки разів надавалася медична допомога гравцям обох команд, рахунок дуже “слизький”, але Удовенко вирішив компенсувати лише (і я не перебільшую) 4 хвилини. З яких півтори пішло на те, що воротар “Локомотива” Володимир Показка сходив до трибун за м'ячем, щоб виконати удар від воріт. Між іншим, поруч із його володіннями м'яч був, той просто “не помітив”, як і арбітри цього порушення. Футбольним духом тут і не пахне.
Вже під завісу доданого часу в “Агротеха” була можливість вирвати нічию, але, на жаль, штрафний у виконання Владислава Кулачка не увінчався успіхом — 2:3 — третя поспіль поразка тишківської команди, яка опустила наш колектив на передостаннє місце турнірної таблиці.

ФК “Агротех” (Тишківка) — ФК “Локомотив-СВТ” (Помічна) — 2:3 (0:2)
15 травня 2021 року (субота). Початок о 15:00. Тишківка. Стадіон “Центральний”. Оцінка поля: 4. Температура: + 21 С. Освітлення: природне. Кількість глядачів: 150. Чемпіонат Кіровоградської області з футболу серед аматорських команди, Вища ліга, 1 коло, 4 тур.
Арбітр: Удовенко Сергій (Кропивницький).
Асистенти арбітра: Кравченко Олексій (Кропивницький), Долованюк Павло (Кропивницький).
Голи: 0:1, Сінькевич Владислав (3"); 0:2, Кочура Олександр (28"); 0:3, Барбанов Дмитро (60"); 1:3, Татарінов Олександр (88"); 2:3, Яровенко Данило (90").
Попередження: 34" Ващенко Андрій (ФК "Агротех"); 36" Коломієць Олег (ФК “Агротех”); 45+1", Бронський Максим (ФК “Локомотив-СВТ”); 90+5", Кулачок Владислав (ФК "Агротех").
Вилучення: 42", Коломієць Олег (ФК “Агротех”).
Агротех: 13. Демидов Іван (1. Кулачок Владислав, 81), 8. Кутулупенко Сергій (3. Ковтун Олександр, 72), 77. Малий Антон, 26. Кулібаба Максим (3. Ковтун Олександр, 68), 4. Мельничук Олександр (5. Яровенко Данило, 62), 22. Добролєжа Андрій, 20. Височин Дмитро (6. Татарінов Олександр,56), 10. Коломієць Олег, 9. Скоров Максим (8. Кутулупенко Сергій, 65), 7. Радченко Денис (2. Григорьєв Богдан, 84), 11. Ващенко Андрій (69. Тонконоженко Олег, 80).
Локомотив-СВТ: 1. Показка Владислав, 5. Барбанов Дмитро, 17. Головченко В'ячеслав, 10. Бронський Максим (21. Нікора Дмитро, 46), 6. Самойленко В'ячеслав (3. Ломашкевич Ігор, 88), 2. Ткаченко Дмитро, 33. Чемерис Тарас (7. Водолажський Денис, 65), 27. Кочура Олександр (18. Овчаренко Роман, 90), 9. Кулик Віталій, 11. Бірюк Ігор (8. Капканюк Ігор, 83), 15. Сінькевич Владислав (20. Жандик Олександр, 90).

Переглянуто 1523 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол