USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 31 травня 2021 12:15

Напередодні змін: «Агротех» здобув другу перемогу в першості області

Тишківка. 31 травня. «Громада». В суботу, 29 травня, тишківський «Агротех», в рамках шостого туру чемпіонату Кіровоградської області з футболу, на виїзді мінімально обіграв кропивницький «Олімпік» - 1:0, інформує кореспондент «Громади».

Примітно, що матч проходив на Центральному стадіоні смт Олександрівка імені Шишки.

Після чотирьох поспіль поразок, «Агротех» опинився на передостанньому місці й навіть у грі проти відвертого андердога вже не виглядав беззаперечним фаворитом.

Новоспечений наставник команди Олександр Мизенко, який як ніхто інший має досвід перемог у першості області, одразу перейшов до новацій.

Так, поступово незамінним на лівому фланзі захисту стає Данило Яровенко, правому – Сергій Кутулупенко. Мало того, один зі старожилів «Агротеха» Максим Кулібаба в другому таймі вийшов на незвичній для себе позиції центрфорварда. Молодий Дмитро Височин має всі шанси стати основним центрбеком, а от Андрій Добролєжа буде, скоріше за все, переведений у звичну для себе опорну зону.

Також цікаво буде подивитися, хто стане основним правим вінгером команди – Андрій Кушнірьов чи Віктор Колесник. Думаю, така конкуренція повинна позитивно сказатися на грі обох хлопців. 

Щодо гри, то зовсім молоді гравці «Олімпіка» й цього разу не зуміли нічого протиставити своїм опонентам. Але ж і «Агротех», на жаль, знаходиться далеко не в найкращій формі. Ніякого домінування цього разу не було.

На мокрому газоні особливо комбінувати ні в кого не виходило, а гол, якраз, й стався через погодні умови: Максим Скоров навішував (а може й пробивав по воротах) до карного майданчика й голкіпер «Олімпіка» Сергій Скляніченко (насправді – польовий гравець) не зміг вдало вибити важкий від дощу мяч і той залетів до сітки воріт.

Під завісу першого тайму наш Сергій Кутулупенко та Кирило Сосновський з «Олімпіка» вирішили, що футболу їм мало й перейшли до боксу: Сергію не сподобалося, що Кирило потягнув його за футболку й через декілька секунд хлопці вже лежали на траві вирішуючи, хто сильніший. Як наслідок – справедливі червоні картки для обох «боксерів». На жаль, для нашого футболіста це загрожує дискваліфікацією, як мінімум, на три матчі.

Та й загалом, головний арбітр зустрічі Владислав Розіграй був щедрим на картки в цій грі: сім жовтих та ще три червоних «світла» перед собою побачили футболісти обох команд.

В другому таймі «Агротех» мав ще декілька прекрасних нагод для збільшення переваги в рахунку, але ні Максим Кулібаба, ні Олександр Татарінов, ні Денис Радченко свої моменти не використали. В підсумку, 1:0 – не легка перемога над юним суперником. Враховуючи, що «Локомотив-Вікторія» та «Локомотив-СВТ» зіграли внічию, то тепер наша команда відстає лише на два пункти від третього місця. Також слід відзначити, що в чемпіонаті області тепер двовладдя: «Інгул-Агро-Ленд» Сергія Собка «віддав борг» первозванівському «Інгулу» (3:1) й тепер в обох команд по 15 очок.

На завершення відзначу, що Сергій Кутулупенко – не єдиний, кого втратив «Агротех» перед матчем із «Інгулом». На жаль, суботню зустріч із «Інгулом» пропустить капітан нашої команди Олег Коломієць, який зламав руку та вибув на невизначений термін. Тож, мушу констатувати, що «Агротех» на чолі з новим тренером перебуває в процесі реформування й думаю, що незабаром в команді відбудуться зміни, але як завжди, тишківська команда потребує підтримки й, сподіваюся, що в суботу шанувальники поженуть своїх улюбленців і вони зможуть взяти реванш у «Інгулу».

"Олімпік" (Кропивницький) - ФК “Агротех” (Тишківка) — 0:1 (0:1)
29 травня 2021 року. Початок о 18:00. Олександрівка.
Арбітр: Розіграй Владислав (Кропивницький).
Асистент арбітра: Комар Денис (Кропивницький), Долованюк Павло (Кропивницький).

Голи: 26' Скоров Максим (0:1)
Попередження: 5' Терпілов Євген "Олімпік"; 39' Амаеручі Стефан "Олімпік"; 45+1' Татарінов Олександр "Агротех"; 45+2 Колісник Віктор "Агротех"; 47' Онойя Окпе "Олімпік"; 49' Коломієць Олег "Агротех"; 67' Яровенко Данило "Агротех".

Вилучення:  45' Кутулупенко Сергій "Агротех"; 45' Сосновський Кирило "Олімпік"; 90+2' Терпілов Євген "Олімпік".

 

Переглянуто 1645 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол