USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

П'ятниця, 07 травня 2021 14:26

Житель Тишківки здобув "срібло" в важкоатлетичній дисципліні на змаганнях в Добровеличківці

Тишківка. 7 травня. "Громада". Вчора, 6 травня, тишківчанин Олександр Болдецький виборов срібну нагороду в змаганнях Добровеличківської ОТГ з піднімання штанги на біцепс серед спортсменів у ваговій категорії до 100 кг. Про це повідомляє "Громада" з посиланням на пресслужбу Добровеличківської ОТГ. 

"Відповідно до планів роботи з проведення спортивних заходів відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту селищної ради та підпорядкованих закладів 6 травня в залі комунального закладу «Добровеличківська дитячо-юнацька спортивна школа» відбулися спортивні змагання з піднімання штанги на біцепс. Учасниками двох вагових категорій 80 та 100 кг стали представники Добровеличківської та Тишківської територіальних громад", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що з вітальними словами до учасників звернулися директор спортивної школи Олександр Стоян та начальник відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту селищної ради Олена Винярська, які побажали успіхів, наснаги та добрих починань в популяризації даного виду спорту.

Результати змагань

Вагова категорія 80 кг:

I місце - Валерій Близнюк ;

II місце - Антон Зибін;

III місце - Владислав Менченя.
Вагова категорія 100 кг:

I місце - Володимир Осієвський;

II місце - Олександр Болдецький;

III місце - Олександр Черняков.

 

Переглянуто 1389 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(3 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол