USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Вівторок, 07 травня 2024 20:43

Боротьба за титул та крок до плей-офф: відомо час проведення матчів «Агротеха»

Тишківка. 7 травня. «Громада». У суботу та неділю тишківський «Агротех» проведе два матчі: спочатку у суботу, 11 травня, о 13:00 команда Олександра Мизенка розпочне поєдинок з охтирським «Нафтовиком» у 16-му турі чемпіонату України з футболу серед аматорських команд, а далі – в неділю о 16:00 - побореться з ФК «Первозванівка» за титул переможця Кубка області з футболу «Пам’яті воїнів ЗСУ», інформує «Громада».

Наразі наша команда очолює турнірну таблицю групи 2 аматорської першості, але всі три суперники мають гру в запасі, адже в 17-му турі тишківчани тур пропустять.


Попередня зустріч із «Нафтовиком» завершилася «сухою» нічиєю. При тому, наша команда довгий час грала в меншості. З поля був видалений Павло Бовтуненко. І навіть за такого сценарію, гості були достатньо близькі до того, аби схилити шальки Терезів на свою користь. А при виникненні небезпечних моментів біля наших воріт, ідеальну гру тоді продемонстрував наш воротар Дмитро Рудик.
Тут варто відзначити, що в цьому матчі зійдуться найкраща атака та найкращий захист групи. У господарів уже 37 голів, а в гостей – лише 8 пропущених.
Підтримка трибун на стадіоні опорного закладу «Тишківський ліцей» допомогли «Агротеху» забити 25 голів, пропустивши лише 7. Тож, фактор рідних стін повинен зіграти важливу роль у протистоянні двох футбольних мистецтв. І тут великі сподівання на вболівальників! Іншої нагоди вибороти путівку до вісімки найкращих може й не бути.


Ну а вже наступного дня «Агротех» спробує закрити останній обласний гештальт – Кубок області. Радісною стала новина, що обласна асоціація футболу обрала місцем проведення фіналу стадіон Тишківського опорного закладу. Однойменна команда з села Первозванівка Кропивницького району має у своєму складі достатньо багато досвічених гравців, серед яких і колишні «агротехівець» Артем Замніус, а також відомі в області футболісти Максим Гедерим, Дмитро Пастернак, Дмитро Вишневський, В’ячеслав Гелевер та Ігор Крамаренко. Тож, попри статус явних фаворитів, боротьба на полі повинна бути, адже обидві команди хочуть вперше підняти над головою пам’ятний трофей.

Переглянуто 446 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(2 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол