USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Неділя, 14 листопада 2021 18:10

«Агротех» здобув вольову перемогу в чемпіонаті області з футзалу

Тишківка. 14 листопада. «Громада». У другому турі чемпіонату Кіровоградської області з футзалу серед команд Третьої ліги, тишківський «Агротех» переміг кропивницьку «Кущівку» - 5:4, інформує «Громада».

Цей матч, який проходив у спортивному залі кропивницького ПТУ №2, однозначно, став окрасою другого туру серед усіх ліг.

Обидві команди розуміли силу суперника, а тому достатньо обережно розпочали поєдинок. Нагоди виникали, як в одних, так і в інших. Але знову наша команда пропустила першою: відзначився Юрій Шаравара – 0:1.

Втім, після чудової позиційної атаки, Роман Жорновий, на дальній стінці, замкнув передачу Романа Сенчука – 1:1 – за такого рахунку команди пішли на перерву.

По перерві «Агротех» одразу вийшов вперед: Олег Коломієць «впритул» розстріляв ворота «Кущівки». Але тут почалися гойдалки: Дмитро Скобелев класним дальнім ударом знову вирівняв шальки Терезів, але тут же лідер «Агротеха» Олег Коломієць виводить свою команду вперед – 3:2.

Напруження на майданчику зростало, а тому гравці «Агротеха» почали робити зовсім необов'язкові фоли. На 35-й хвилині це вперше привело до «десятиметрового» штрафного удару. На щастя, Тарас Нестеренко з «точки» схибив. Але вже через дві хвилини він знову отримав нагоду зрівняти рахунок і був точним – 3:3. А далі ще гірше для тишківчан: Андрій Ягідка, з-під ноги нашого захисника, потужно пробив у дальній кут воріт Івана Демидова – 3:4. І це за хвилину до завершення поєдинку.

Відзначу, що останні дві хвилини тривають за «чистого» часу – таймер зупиняється під час будь-якої зупинки в грі. І якраз це допомогло нашій команді, яка почала грати з п'ятим польовим – Іваном Демидовим. Якраз наш незмінний страж воріт і став героєм кінцівки зустрічі: Ваня «відгукнувся» на класну передачу Коломійця до штрафної «Кущівки» й у підкаті, буквально, «заніс» м'яч у ворота – 4:4 – за 49 секунд до фінального свистка. Далі наймолодший гравець «Агротеха» Михайло Сивак спочатку влучив у «хрестовину» воріт «Кущівки», а вже на останній секунді, на дальній стійці, мав замикати «простріл» Олега Коломійця й тільки фол від голкіпера суперника завадило йому це зробити – 100-відсоткове пенальті. Олег Коломієць був безжальним – 5:4 – складна, а від того ще більш цінна перемога «Агротеха».

Інші результати туру:

«Моноліт» - «Земельник-3» - 9:6;

«Кристал» - «СКІФ» - 4:4;

«Лотос» - ФК «Клинці» - 5:2;

КЗСМ – Varto – 4:2.

 

Переглянуто 1495 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(3 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол