USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 22 листопада 2021 23:20

«Агротех» продовжив переможну ходу в футзальній першості

Тишківка. 22 листопада. «Громада». У третьому турі чемпіонату Кіровоградської області з футзалу серед команд Третьої ліги тишківський «Агротех» впевнено обіграв кропивницький «Лотос» - 3:0, інформує «Громада».

Цей матч, який проходив у спортивному залі кропивницького ПТУ №2, однозначно,  мав відвертого фаворита – тишківську команду. Але, попри певну неорганізованість, «Лотос» не виглядав «хлопчиком для биття». Характер у молодих хлопців точно присутній, майстерності не вистачає. Ігрова перевага Коломійця й компанії була явною, але й у воріт Івана Демидова нагод вистачало. Якщо відверто, то грає свою роль не зовсім стандартні параметри майданчика й тут на перший план виходять фізичні дані гравців. Втім, наш голкіпер у цій грі виглядав абсолютно неперевершеним, тому опоненти «Агротеха» й не зуміли відзначитися в цьому матчі.

А от під завісу першого тайму наша команда, все ж таки, відкрила рахунок – потужний удар із рикошетом від захисника вдався капітану Олегу Коломійцю. На мій погляд, присутність Олега у Третій лізі – теж саме, що Роналду завтра почне грати в УПЛ – без особливої конкуренції, але з бажанням допомогти розвиватися талановитій молоді. І тут наші юні Данило Яровенко, Михайло Сивак та Роман Сенчук платять Олегу Коломійцю та головному тренеру команди Олександру Мизенку повністю викладаючись. Думаю, наставник то цінує.

Вже в другому таймі гравці «Лотоса» дещо почали нервувати й фізично теж «підсіли». На 30-й хвилині цим сповна скористався Дмитро Височин, який, після розіграшу кутового, потужно пробив під поперечину – 2:0.

Далі Олександр Жученко, через неспортивну поведінку, залишив свою команду в меншості. І Олег Коломієць одразу ж скористався цим, з шести метрів пробивши не робочою правою ногою в дальній кут воріт суперника – 3:0 – наша команда продовжує ділитися перше-друге місце з кропивницьким КЗСМ №1. А далі на підопічних Олександра Мизенка чекає ще одна команда без поразок, але з двома нічийними результатами – володимирівський «Кристал».

 

Переглянуто 1269 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол