USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 17 червня 2024 20:00

«Агротех» переміг «Олімпію» в першому півфіналі ЧУ

Тишківка. 17 червня. «Громада». Тишківський «Агротех» у першому матчі ½ фіналу чемпіонату України з футболу серед аматорських команд переміг савинську «Олімпію» з рахунком 3:1, передає «Громада».

Ажіотаж на матчі нашої  команди, вже звично, був великим. Тож, підтримка «Агротеха» в дуелі з досі непереможним для нас суперником зіграла істотну роль. Це надихає хлопців, які дуже не хочуть розчаровувати глядачів.

 Відзначимо, що наставник тишківчан Олександр Мизенко знову не зміг повністю розраховувати на найбільш досвідчених гравців – Чичикова та Загальського, які залишилися на заміні.
Початок поєдинку можна віддати, все ж таки, гостям, які більше володіли м’ячем і намагалися за рахунок атак через центр створити загрозу воротам Дмитра Рудика. Але вже ближче до половини тайму почався дощ, під час якого саме господарі перехопили ініціативу й особливо активно діяли наші правофлангові гравці – Пономаренко та Скоров.

На 42-й хвилині Пісний прострілив на Соколана, який тут же віддав на Скорова, ну а Максим, у більярдному стилі, з межі штрафної, легенько поцілив у самісінький кут воріт гостей – 1:0 – за такого рахунку команди пішли на перерву.

Під час паузи злива вщухла й наша команда продовжила вже тотально домінувати над гостями. І вихід на поле Загальського та Чичикова допоміг то зробити.  На 61-й хвилині Сурженко віддав пас Радченку на правій бровці, побіг до штрафної відтягнувши за собою захисника, а Денис скориставшись нагодою, підготував навісну передачу до воротарської. Там якраз очікував Соколан, який виявився спритнішим за суперника й пробив головою. Голкіпер лиш торкнувся м’яча, але відразити удар не зміг – 2:0.

На 89-й хвилині, під час затяжної позиційної атаки, Пастухов подав з правого флангу, м’яч дивовижним чином долетів аж на дальню стійку, де Кулібаба  лівою ногою потужно пробив у дальню дев’ятку – 3:0.

У кінцівці матчу Олімпія все ж залишила певну надію на матч-відповідь. Подачу Павлика прийняв на себе Мацюта, суддя зафіксував гру рукою та призначив пенальті. Каретник правою ногою дещо підняв м’яча, не залишивши шансів голкіперу – 3:1.

Тож, уже цієї суботи наша команда має чудову нагоду вийти в фінал чемпіонату, але для цього варто втримати, а ще краще – розвинути отриману перевагу.

 

Агротех (Тишківка) – Олімпія (Савинці) – 3:1 (1:0)
Голи: Скоров, 42, Соколан, 61, Кулібаба, 89 – Каретник, 90+2 (пен.)

Агротех: Рудик©, Співак, Бовтуненко, Біжко, Скоров (Радченко, 57), Пісний (Загальський, 46), Пономаренко (Мацюта, 63), Шмат (Чичиков, 46), Пастухов, Сурженко (Кулібаба, 82), Соколан (Коломієць, 90+7). Запасні: Корчинський, Бедін, Кривошей. Головний тренер: Олександр Мизенко.

Олімпія: Тимофєєв, Бичков (Алєксєєнко, 89), Малик, Богомаз©, Бірюк, Почернін, Фабунмі (Бурляй, 42), Пономаренко (Павлик, 67), Оніщенко (Каретник, 67), Ковтун (Кошман, 90+4), Руденко. Запасні: Костенко, Луценко

·        13:00; 15.06.2024. Тишківка. Стадіон “Ліцей”. 200 глядачів. Поле 4; +23С

·        Суддя: Грицай Владислав (Київська обл.)

·        Попередження: Почернін, 76, Богдан, 81, Співак, 86, Радченко, 90+6

·        Вилучення: Ковтун, 90+4 – образливі вислови на адресу арбітра

 

Переглянуто 384 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(0 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол