USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Середа, 28 квітня 2021 12:16

Виконком затвердив План розвитку спорту на два роки

Тишківка. 28 квітня. “Громада”. Вчора, 27 квітня, виконавчий комітет Тишківської сільської ради затвердив план місцевих заходів на 2021-2022 роки щодо реалізації першого етапу Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року, інформує кореспондент “Громади”.

Згідно з наданими документами, відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Тишківської сільської ради має забезпечити виконання Плану місцевих заходів. Контроль за виконанням даного рішення покладено на в. о. начальника ВОМСКТ виконавчого комітету Тишківської сільської ради Оксану Поліщук.
Завдання плану заходів на 2021-2022 роки щодо реалізації першого етапу Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року Тишківської ТГ:
1) Розміщення соціальної реклами на сторінках соціальних мереж із залученням провідних спортсменів, у тому числі спортсменів з інвалідністю, тренерів, ветеранів спорту, для формування ціннісного ставлення юнацтва і молоді до власного здоров’я, поліпшення фізичного розвитку та фізичної підготовки з урахуванням вимог майбутньої професійної діяльності;

2) Залучення інститутів громадянського суспільства, у тому числі молодіжних та дитячих громадських організацій, до проведення заходів з підвищення оздоровчої рухової активності населення;
3) Проведення загальнодоступних спортивних заходів для активного сімейного відпочинку в місцях масового відпочинку, зокрема забезпечення організаційної підтримки та координації діяльності регіональних центрів фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”

4) Облаштування безпечних маршрутів для пішохідного, велосипедного, водяного туризму за участі органів місцевого самоврядування та суб’єктів господарювання.

Переглянуто 756 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(2 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол