USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

П'ятниця, 30 квітня 2021 21:16

ФК "Агротех" завтра проведе черговий матч чемпіонату області

Тишківка. 30 квітня. "Громада". Завтра, 1 травня, о 17:00 в селі Первозванівка розпочнеться гра другого туру чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед команд Вищої ліги "Інгул" - "Агротех", інформує "Громада". 

Відзначимо, що підопічнізаслуженого тренера України Вадима Бондаря в першому турі в рідних стінах перемогли "Інгул-Агро-Ленд" - 1:0. Щоправда, тут же варто додати й про якісь газону на арені первозванівців, яка бажає бути кращою. Втім, це лише початок сезону, а тому керівництво клубу, впевнений, докладе зусиль, аби усунути недоліки. 

Стосовно складу, то зараз у складі "Інгула" досить багато досвідчених виконавців, серед яких відзначити варто Єгора Кривошея, Максима Гедерима, Євген Сидельник, Андрій Яценко та Олексій Осипенко. В ларазеті перебуває багаторічний лідер команди Ігор Паньковський та гравці основи - Антон Августов і брати Сидельники. 

У "Агротеха" теж не все гаразд: гру пропустять наші вінгери Андрій Кушнірьов та  Віктор Колесник, який вибув на довгий термін через пошкодження в минулому матчі. Втім, наставник команди Олег Коломієць спробує "закрити" цю проблему. 

Розсудить гру кропивницька бригада арбітрів на чолі з головою Кропивницької міської асоціації футболу Ярославом Пилипенком. 
Сподіваємося, що попередня яскрава перемога не розслабить тишківчан і завтра ми побачимо прекрасну гру від "Агротеха" та отримаємо позитивний результат.

Переглянуто 1471 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол