USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Четвер, 15 грудня 2022 14:43

Скандал у збірній Франції: Грізманн назвав Мессі найкращим гравцем у світі

Тишківка. 15 грудня. "Громада". Форвард збірної Франції Антуан Грізманн розповів про завдання, які стоять перед його командою на Кубку Світу у Катарі. "Триколірні" мріють виграти титул вдруге поспіль.

Інформує "Громада", посилаючись на LIVE

31-річний Антуан Грізманн зізнався в тому, що за останні роки його гра стала зрілішою. Він орієнтований на те, щоб допомогти команді досягти успіху, а індивідуальні заслуги Антуана не хвилюють. Грізманн віддав належне збірній Марокко, яка чинила гідний опір Франції у півфіналі ЧС-2022, але все одно поступилася з рахунком 0:2. Футболіст розповів, як "триколірним" вдалося зламати опір суперника.

Чотири роки тому, коли ми вийшли у фінал Кубка Світу, я плакав. Зараз я більш зосереджений і розумію, на який матч чекає Францію. Я вже думаю про фінал. Потрібно встигнути відновитися і добре підготуватися до цього поєдинку. Мене вразила збірна Марокко. Прекрасна тактика на матч, гарна гра і в обороні, і у захисті. Ми перемогли тому, що тренер правильно відреагував на подію, що відбувалася на полі. Вихід Тюрама дуже допоміг", — розповів Антуан Грізманн.

Комплімент для Мессі
Французький форвард із побоюванням ставиться до суперника з фіналу ЧС-2022. Грізманн зазначив, що це буде найважчий матч для "триколірних" за останні роки, а також виділив лідера збірної 

Завжди важко грати проти команди, в якій тобі протистоїть можливо найкращий футболіст світу. Наявність Лео Мессі на полі багато змінює. Аргентина — складний суперник, який набрав чудову форму. Їхні вболівальники матимуть додатковий тиск. Треба подумати, як можна впоратися з цим викликом", — підсумував Антуан Грізманн.

Нагадаємо, французький форвард залишається найкращим асистентом чемпіонату світу в Катарі. Антуана Грізманна назвали найціннішим гравцем другого півфіналу Кубка Світу, в якому його команда обіграла збірну Марокко.

Переглянуто 245 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол