USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Четвер, 15 грудня 2022 14:56

Лукашенко хоче відправити білоруських футболістів на ЧС-2022, але є нюанс

Тишківка. 15 грудня. "Громада". Президент Білорусі Олександр Лукашенко несподівано згадав про розвиток спорту у країні. Він обурився тим, що збірної Білорусі не опинилося на чемпіонаті світу з футболу в Катарі.

Інформує "Громада", посилаючись на LIVE

Олександр Лукашенко згадав, що у Катарі проходить чемпіонат світу з футболу. Якось президент дізнався, що збірна Білорусі не представлена на Мундіалі. У нього виник резонний сумнів щодо доцільності існування Міністерства спорту та туризму, який очолює Сергій Ковальчук.

Критика міністра

Проходить чемпіонат світу. Я щось не помітив там наших футболістів. Або я просто погано спостерігаю за чемпіонатом світу? Наших там і близько немає. Ба більше, я порівнюю гру наших футболістів із тим футболом, який сьогодні показують там спортсмени. І до того ж вони показують ці результати в зимовий період. І як колишній футболіст, який займався багато футболом, мені просто страшно стає", — заявив Олександр Лукашенко.

 Президент Білорусі звернув увагу на те, що футбол у країні перебуває у жахливому становищі. Він зазначив, що сподівався отримати зовсім інший результат.

А колись, призначаючи вас, я сподівався, що ви як людина військова, яка любить спорт, яка розуміє в ньому, повернете там. Я про віцепрем'єра не говорю. Я не бачу там взагалі віцепрем'єра. У жодній соціальній сфері й так далі. Ну і що, минув час, чимало років (а якщо рік за два — знаєш скільки), і де ці результати? — додав Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, поки в Білорусі остаточно "відмирає" футбол, біля кордонів з Україною продовжується накопичення військ. Британська розвідка нагадала, що 13 грудня Білорусь провела позачергову перевірку боєздатності своїх сил.

Переглянуто 263 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол