USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Вівторок, 08 червня 2021 17:32

«Рух – це здорово!»: у ОТГ пройшли спортивні змагання серед учнів

Тишківка. 8 червня. «Громада». Сьогодні, 8 червня, на території Тишківської ОТГ відбулися спортивні змагання, в рамках фізкультурно-оздоровчого заходу  «Рух – це здорово!», інформує «Громада».

«Хочеться подякувати за співпрацю у проведенні заходів директору Тишківського Палацу культури Таранусі Аллі Василівні та керівнику любительського об’єднання тенісистів «Лідер» Таранусі Олександру Валерійовичу, вчителю фізичної культури ОЗ «Тишківський ліцей» Ткаченку Володимиру Яковичу та вчителю фізичної культури Федорівської філії ОЗ «Тишківський ліцей» Думичу Олександру Петровичу», - відзначила методист відділу ОМСКТ Тишківської сільської ради Тетяна Сивак.

Так, протягом дня у приміщенні Тишківського Палацу культури проходили змагання з тенісу, на спортивному майданчику та на футбольному полі ОЗ «Тишківський ліцей» діти мали змогу пограти у футбол, волейбол та баскетбол.

До заходів долучилася уся бажаюча молодь села. Було помітно неозброєним оком, що рух – це не просто здорово, а й весело. Діти гарно провели час, активно долучившись до гри, та зарядилися позитивною енергетикою від спілкування один з одним. По завершенню програми найактивніших учасників було нагороджено грамотами відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Тишківської сільської ради.

«Дуже велику вдячність висловлюємо нашим меценатам: Саусю Сергію Івановичу та Неофіті Ігорю Богдановичу за придбаний спортивний інвентар для проведення заходу. Бажаємо усім причетним до свята міцного здоров’я, миру, достатку, здійснення найзаповітніших мрій і дякуємо, що сприяєте активному дозвіллю та розвитку підростаючого покоління», - підсумувала Тетяна Сивак.

Переглянуто 920 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол