USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Вівторок, 08 червня 2021 08:15

Наперекір обставинам: «Агротех» взяв реванш у «Інгулу»

Тишківка. 8 червня. «Громада». У сьомому турі чемпіонату Кіровоградської області з футболу серед команди Вищої ліги тишківський «Агротех» переміг первозванівський «Інгул» - 3:2, інформує кореспондент «Громади».

При написанні цього матеріалу мені згадалися два фінали Ліги Чемпіонів – «Баварія» - «Манчестер Юнайтед» 1999-го року та «Ліверпуль» - «Мілан» 2005 року. Тоді теж у переможців все йшло далеко не за планом і лише самовіддача та доля фарту принесли бажаний результат. У нашому суботньому поєдинку ідентична ситуація.

Але починалося все достатньо безхмарно: на 7-й хвилині гравець «Інгулу» Єгор Кривошей віддав хибну передачу в центральну зону, де перший опинився наш Андрій Кушнірьов, який одразу дотепно перекинув м'яч за спину захисникам суперника, на забігання Денису Радченку, який, одразу ж, у стилі Лео Мессі, переправив круглого «за комірець» Костянтину Довжанському – 1:0.

Втім, «Інгул» і не збирався здаватися, а суддівство викликало ну дуже багато запитань. До прикладу, епізод на 36-й хвилині, коли Андрій Кушнірьов корпусом виграв позицію в суперника й відібрав у підсумку відібрав м'яч – арбітр Ярослав Пилипенко побачив у цьому епізоді порушення.

Ну а лайнсмен Євген Поркуян ледве не в кожному забіганні Дениса Радченка фіксував положення поза грою, одразу після того, як йому про це вказував хтось із захисників «Інгулу».

Такі дії арбітрів призвели до великих проблем: на 44-й хвилині Денис Данилов «не бачить» офсайду в нападника «Інгулу», Іван Демидов, аби нейтралізувати небезпеку, йде в ризикований підкат, в підсумку, вибиває м'яч, але от нога нападника «Інгулу» врізається прямісінько в ногу нашого гравця, нанісши йому травму, після якої Ваня не зумів продовжити поєдинок й був замінений на Владислава Кулачка.

Вже через хвилину ситуація ще більше погіршилася, за гру рукою в нашому карному майданчику, у ворота «Агротеха» було призначено пенальті, яке ідеально виконав Єгор Кривошей – 1:1 – за такого рахунку команди пішли на перерву.

Другий тайм почався з вилучення капітана «Агротеха» Віктора Колесника, який, після чергового спірного рішення, грубо висловився на адресу головного арбітра Ярослава Пилипенка. Пряма червона й тепер ми в очікуванні засідання КДК, де обговорюватимуть питання наших Сергія Кутулупенка й Віктора Колесника.

Мало того, тут же третю жовту в сезоні отримав і Олександр Татарінов, який пропустить завтрашню гру з «Інгул-Агро-Лендом».

Тільки як би це парадоксально не було, але кількісна перевага геть не допомогла «Інгулу». Навпаки, розуміння, що вони грають у меншості, що арбітри судять достатньо упереджено, трибуни щиро підтримують їх і розділяють складність ситуації, надихнули «Агротех» і тишківські хлопці показали бездоганну самовіддачу й, у підсумку, були нагороджені.

На 75-й хвилині, Максим Кулібаба обіграв на правому фланзі двох суперників, віддав розрізну передачу на Андрія Кушнірьова, а той, в дотик, прострілив на межу воротарської зони, де першим опинився Олександр Татарінов, який і завдав влучного удару – 2:1.

Через 5 хвилин історія майже повторилася: Денис Радченко, все тим же, правим флангом прорвався до штрафної зони й прострілив на дальню стійку, де передачу партнера замкнув Андрій Кушнірьов – 3:1.

Щоправда, вже на 82-й хвилині «Інгул», зусиллями Олексія Гаврилюка, один м'яч відквитав, але на більше їх не вистачило. Останні хвилини матчу стали справжнім «Сталінградом» для господарів, але захист команди діяв самовіддано й дуже правильно. Окремо варто відзначити, підкати у виконання Андрія Мельничука та Данила Яровенка, які викликали шквал емоцій на трибунах та лаві запасних.

Тож, 3:2 – складна, але абсолютно заслужена перемога тишківського «Агротеха», якому вже завтра доведеться зіграти в Долинській матч із березівським «Інгулом», маючи низку травмованих та дискваліфікованих гравців. Сподіваюся, що та обойма, яка залишилася, чудово розуміє всю складність ситуації й постарається, за рахунок самовіддачі, досягти бажаного результату.

 ФК “Агротех” (Тишківка) — ФК “Інгул” (Первозванівка) — 3:2 (1:1)
5 червня 2021 року (субота). Початок о 18:00. Тишківка. Стадіон “Агротех”. Оцінка поля: 4. Температура: + 23 С. Освітлення: природне. Кількість глядачів: 0. Чемпіонат Кіровоградської області з футболу серед аматорських команди, Вища ліга, 2 коло, 7 тур.
Арбітр: Пилипенко Ярослав (Кропивницький).
Асистенти арбітра: Поркуян Євген (Кропивницький), Данилов Денис (Кропивницький).
Голи: 1:0, Радченко Денис (7"); 1:1, Кривошей Єгор (45+3"); 2:1, Татарінов Олександр (75"); 3:1, Кушнірьов Андрій (80"); 3:2, Гаврилюк Олексій (82").
Попередження: 49" Кілик Антон (ФК "Інгул"); 51" Татарінов Олександр (ФК "Агротех»); 65", Яценко Андрій (ФК "Інгул)"; 73", Кривошей Єгор (ФК «Інгул»); 79", Демидов Іван (ФК «Агротех»); 79", Коломієць Олег (ФК «Агротех); 90", Радченко Денис (ФК «Агротех»)
Вилучення: 51", Колесник Віктор (ФК «Агротех).
Агротех: 13. Демидов Іван (1. Кулачок Владислав, 45), 20. Височин Дмитро, 5. Яровенко Данило, 26. Кулібаба Максим, 4. Мельничук Олександр, 22. Добролєжа Андрій, 6. Татарінов Олександр, 17. Кушнірьов Андрій, 21. Скоров Максим (3. Ковтун Олександр, 86), 7. Радченко Денис (69. Тонконоженко Олег, 90+4), 9. Колесник Віктор.
Інгул: 33. Довжанський Костянтин, 4. Сидельник Євген, 26. Глущенко Матвій (6. Марценюк Микита, 70), 15. Кривошей Єгор, 3. Кілик Антон, 27. Гронський Влад (8. Паньковський Ігор, 80), 20. Замніус Артем (7. Малік Абдул, 63), 17. Яценко Андрій, 14. Богдаганян Михайло (11. Гаврилюк Олексій, 66), 9. Осипенко Олексій, 10. Сидельник Денис.

Переглянуто 1521 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол