USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Вівторок, 07 лютого 2023 16:26

«Росія має їхати на Олімпіаду у статусі великої держави»: колишній тренер Динамо висловився про ОІ у Парижі

Тишківка. 7 лютого. "Громада". Колишній головний тренер київського Динамо Валерій Газаєв поділився думкою про участь росії в Олімпіаді-2024 у Парижі під нейтральним прапором.

Інформує "Громада", посилаючись на Український футбол

Валерій Газаєв, який свого часу очолював Динамо, а також перемагав у Кубку УЄФА із ЦСКА, впевнений, що країна-терорист має брати участь в Олімпіаді у Парижі лише під своїм національним прапором.

Нейтральний статус – це, як на мене, порожнє місце, ніщо. Утворилася коаліція країн, які категорично проти росіян на Іграх. Вважаю, що така велика спортивна країна має їздити на Олімпіаду та міжнародні турніри не в нейтральному статусі, а у статусі великої держави».

Також Газаєв сказав, що якщо країну-агресора не допустять до участі в ОІ-2024 під її прапором, то варто задуматися про створення своїх змагань, альтернативних Олімпіаді.

Моя думка - нам треба подумати та обговорити проведення альтернативних турнірів», - сказав Газаєв в інтерв'ю Матч ТВ.

Нагадаємо, що раніше Міжнародний олімпійський комітет (МОК) заявив, що розглядає варіант із допуском рф і рб до участі в Олімпіаді в Парижі, але висунув кілька умов. Основна з яких – участь під нейтральним прапором.

Переглянуто 248 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол