USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Середа, 26 жовтня 2022 18:14

Ломаченко – Ортіс: все про бій

Тишківка. 26 жовтня. «Громада». Однією з головних подій осені у світі боксу стане повернення в ринг Василя Ломаченка в бою проти Джемейна Ортіса.

Усі новини навколо поєдинку Ломаченка та Ортіса – у підбірці РБК-Україна, передає «Громада».

Бій Ломаченко – Ортіс відбудеться вночі 30 жовтня в Нью-Йорку. Початок поєдинку в «Медісон Сквер Гардені» – не раніше 03:00. Українець не виходив у ринг із грудня минулого року, коли переміг Річарда Коммі за рішенням суддів.

Де дивитися бій Ломаченко – Ортіс
Трансляція бою буде платною на території України. Показ буде доступний у розділі «Спорт» на платформі MEGOGO та на її інтерактивному каналі »MEGOGO Гонг». Головний бій вечора входить до передплати «Максимальна»: 29 грн за 7 днів, а далі – 299 грн щомісяця.

Прогноз букмекерів на бій Ломаченко – Ортіс
Для фахівців авторитетної британської контори William Hill українець став безумовним фаворитом протистояння. На його перемогу приймають ставки з вкрай скромним коефіцієнтом 1,07, а на суперника – зі солідним балом 9,00.

На винятковий у боксі підсумок із нічиєю виставили космічний кеф 23,00. Любителі ж гострих відчуттів можуть закластися на перемогу Ломаченка в період із 4-го по 6-й раунд із перспективним коефіцієнтом 8,00.

Натомість австрійці з Bwin на перемоги Ломаченка та Ортіса визначили схожі коефіцієнти – 1,04 та 9,00 відповідно. Імовірність нічиєї тут оцінили ще фантастичнішим балом 26,00. Лінію спеціальних ставок на поєдинок українця та американця вирішили не відкривати.

Натомість цікавий варіант непатріотичної ставки запропонували у Favbet. На перемогу Ортіса за очками виставили кеф 15,00. Тим часом нокаут у виконанні американського боксера в 7-9 раундах оцінили неймовірним балом 40,00.

Стартові позиції перед боєм Ломаченко – Ортіс
Промоутерська компанія Top Rank підготувала до поєдинку спеціальне промо. Українцю в афіші дісталася роль Джейсона Вурхіса – головного лиходія франшизи «П'ятниця, 13-те». Нью-Йорк, на думку організаторів, «матиме проблеми» з Ломаченком.

Для українського боксера поєдинок стане 19-м у професіональній кар'єрі. У його активі 16 перемог (11 нокаутом) і дві поразки – від мексиканця Орландо Салідо та американця Теофімо Лопеса. У 2018-2020 рр. Ломаченко володів низкою поясів у легкій вазі – WBA, WBO, The Ring і WBC.

Для Ортіса ж цей бій стане 18-м на профі-рингу. Американський боксер здобув 16 перемог (8 нокаутом) та лише одного разу поступився супернику. У травні він здолав співвітчизника Джамел Херрінга. Переможець звітного бою стане претендентом на бій із непереможним чемпіоном Девіном Хейні.

 

 

Переглянуто 313 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол