USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Середа, 09 червня 2021 23:25

Коли проблеми - не завада: "Агротех" переміг лідера першості області


Тишківка. 9 червня. "Громада". Тишківський "Агротех" здобув третю поспіль перемогу в Вищій лізі чемпіонату Кіровоградської області з футболу. Цього разу, наша команда на виїзді перемогла лідера чемпіонату березівський "Інгул-Агро-Ленд" - 2:0. 

От є в житті карма. "Агротех" мав великі проблеми зі складом перед сьогоднішнім матчем із "Інгул-Агро-Лендом" і, відповідно,  звертався з проханням перенести зустріч, адже навіть бойову 11-ку Олександру Мизенку та Олегу Коломійцю було складно  зібрати. Втім, тренер березівців  Сергій Собко відмовив у зверненні. Тоді як інші  матчі цього туру пройдуть пізніше.  Там змогли знайти компроміс, а от викладачу педуніверситету хотілося  легко здобути чергові три очки та продовжити виграшну серію до семи перемог.  Не вийшло. Так, гра відбулася, а тишківській команді вдалося  зібрати аж 15 гравців,  які показали,  що вміють долати труднощі та тактично перегравати опонентів. 

Вперше в цьому  сезоні в основі команди вийшли Олександр  Ковтун і Роман Сенчук.  І, маю констатувати,  вони "каші не зіпсували".  

Все ж, на початку гри гостріше виглядали номінальні господарі  (матч проходив на стадіоні "Колос" у місті Долинська). Два стовідсоткових моменти не використав автор хет-трику в попередній грі команд Анже. Ну а цього разу вже "Агротех" не пробачав супернику такої необачної гри. Спочатку Андрій Кушнірьов обіграв  ледве не весь захист суперника,  вийшов віч-на-віч із голкіпером, пробив прямісінько  у нього, але міг віддати на Дениса  Радченка.  Трішки жадібно,  але гостро. Втім, уже через декілька хвилин Максим Скоров зробив те, що не вийшло у його партнера: обіграв захисника у штрафному  майданчику й пробив по воротах. Карпов очікував передачі  від нашого 21-го номера, а тому не зумів відбити не надто потужний постріл - 0:1 - за такого рахунку команди пішли на перерву. 

У другій половині гри "Агротех" повністю володів ініціативою й рідкісні  моменти біля воріт Івана Демидова, а пізніше - Владислава Кулачка, виникали лише після стандартів.  Підопічні Мизенка та Коломійця  здорово перекрили всі зони на своїй  половині, а тому швидкісним "агро-лендівцям" просто не було куди бігти. І не дивно, що, після чергового вдалого відбору, по ногах від Анже отримав  наш Данило  Яровенко. За це дев'ятий номер березівців був "нагороджений" "жовтою" карткою. 

Це той матч, коли можна відзначити гру саме наших флангових  півзахисників.  Нестримним  був Андрій  Кушнірьов. Спочатку, він знову "пошив у дурні" двох захисників  "Агро-Ленда", але знову не зміг переграти стража воріт  суперника. Втім, прислухавшись  до порад Олега Коломійця, Куш повторив трюк і залишив Сергія Карпова "не при справах", потужно пробивши "з носака" низом - 0:2. 

Ніякого штурму або ж переваги в кінці поєдинку у господарів не було. Швидше - навпаки. Тож, настав час, сподіваюся, для великого дебюту: на поле вийшов тишківчанин Михайло Сивак, якого по праву можна вважати вихованцем Олега Коломійця. Тут лише хочеться  побажати 15-річному хлопцеві не зупинятися на досягнутому й надалі так само старанно працювати  та слухати вказівки свого тренера. 

Ну а матч завершився  логічною перемогою "Агротеха" й тепер від того ж таки "Інгул-Агро-Ленда" наша команда відстає на шість пунктів. Далі - "Локомотив-СВТ". 

Переглянуто 1385 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(2 Голосів)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол