USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Понеділок, 12 лютого 2024 21:36

Футзал: «Агротех-2» вийшов до півфіналу Вищої ліги

Тишківка. 12 лютого. «Громада». Минулого тижня завершився другий етап чемпіонату Кіровоградської області з футзалу «ДОНАТ ЛІГА» сезону 2023/2024 років, передає «Громада».
З різними емоціями та результатами завершили груповий етап дві команди ФК «Агротех».

На жаль, перша команда «Агротех», яка виступала в Другій лізі та очолювала групу «А» після першого кола, не зуміла втримати переможний темп і поступилася у двох останніх матчах. Перш за все, причиною втрати очок стала велика кількість відсутніх гравців. Спочатку, підопічні Олександра Мизенка поступилися з рахунком 1:4 помічнянському «Локомотиву», а в завершальній грі програли кропивницькому «Фавориту» - 3:8. Тож, тепер наша команда зустрінеться з кропивницьким «Арсеналом» у півфіналі боротьби за 5-те місце «Другої ліги».
Значно краще справи на другому етапі склалися в «Агротех-2». Команда не просто перемогла в групі «А» «Вищої ліги», а й навіть не втратила очок. Шість перемог у шести матчах. Як приклад, переваги «Агротеха-2» над іншими – впевнена звитяга в заключному турі в матчі з другою командою групи ФК «Новоукраїнка» - 8:1. Загалом, Загальський і компанія «наколотили» за два етапи першості у ворота своїх опонентів уже 98 м’ячів, що є найкращим показником чемпіонату. Окрім цього, Павло Пастухов з великим відривом очолює бомбардирські перегони. У нашого голеадора вже 42 забитих голи, тоді як у найближчого переслідувача лише 28.


У півфіналі на нашу команду очікує гра з чинним чемпіоном області – кропивницьким «Енерго». У паралельному двобої зійдуться ФК «Новоукраїнка» й кропивницький «Рятівник». Минулого року наша команда поступилася саме на стадії півфіналу, тож є нагода вийти до головного матчу сезону.

 

Переглянуто 156 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол