USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Вівторок, 06 червня 2023 08:43

Динамо Київ може покинути капітан

Тишківка. 6 червня. "Громада". Не виключено, що Динамо у міжсезоння попрощається з низкою досвідчених футболістів. Денис Бойко вже пішов із команди, а наступним може стати капітан Сергій Сидорчук.

Інформує "Громада", посилаючись на sportnews

Напередодні Динамо оголосило про відхід Дениса Бойка, контракт із яким вирішили не продовжувати. Цілком можливо, що це лише перша “ластівка”, а незабаром підуть й інші прощання. Зокрема, закінчується контракт в Олександра Караваєва, а також не виключений відхід навіть капітана – 32-річного хавбека Сергія Сидорчука.

Є чутки про те, що Сергій Сидорчук може покинути Динамо. Акцентую, що це не точно, це лише розмови, чутки. Не знаю, чи мають вони під собою підґрунтя, але вони ходять“, – заявив Віктор Вацко в ефірі Вацко on air.

Сергій Сидорчук перейшов у Динамо в 2013 році з Металурга Запоріжжя. У сезоні 2022/23 капітан киян зіграв 38 матчів, віддав 1 асист. Його контракт з клубом розрахований ще на 2 роки. Раніше повідомлялося, що в Динамо налаштовані суттєво оптимізувати бюджет Гравець збірної України може покинути Динамо – клуб планує масштабну перебудову і зробити ставку на молодих футболістів Команда Мірчі Луческу завершила сезон 2022/23 лише на 4-й позиції УПЛ, кваліфікувавшись у Лігу конференцій.

Переглянуто 186 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол