USD -

28.05 /

27.65

EUR -

33.35 /

32.75

Четвер, 07 березня 2024 17:31

«Агротех» зіграв з командою Першої ліги

Тишківка. 6 березня. «Громада». Сьогодні, у рамках підготовки до другої частини сезону, тишківський «Агротех провів контрольний матч із першоліговим Гірник-Спорту» з міста Горішні Плавні, інформує «Громада».

Підопічні Олександра Мизенка, попри те, що забили першими, не зуміли втримати перевагу й поступилися більш досвіченим опонентам – 1:2.   

«Гірник-Спорт» - «Агротех» - 2:1. Голи: Загальський Ігор, 34 (0:1), Дмитрієв Данило, 64 (1:1), Студенко Вячеслав, 71 (2:1).

«Гості досить активно розпочали поєдинок і до перерви зуміли відкрити рахунок завдяки прицільному удару зі штрафного у виконанні досвідченого Ігоря Загальського. Після його удару м’яч від стійки воріт влетів у сітку – 0:1. «Агротех», у складі якого були відомі досвідчені вихованці футболу Кіровоградщини - Олексій Чичиков, Ігор Загальський, Дмитро Хорольський», - йдеться в звіті про матч у соцмережах команди з Полтавщини.

Після перерви «Гірник-Спорт» активніше грав у атаці, заміни також підсилили гру горішньоплавнян. Втім, спочатку як мінімум два моменти мав «Агротех», але реалізувати їх не вдалося. Те, що не вдалося гостям, здійснили господарі поля. У другій половині гри «Гірник-Спорт» двічі засмутив гостей із Кіровоградщини. В обох забитих м’ячах участь взяв новачок «гірників» Вячеслав Студенко.

Спочатку він асистував Данилу Дмитрієву, який ударом в один дотик відправив м’яч під поперечину воріт «Агротеха» - 1:1.

«Гірник-Спорт» завершив свій заключний тренувальний збір у гарному настрої і після невеличкого відпочинку команда знову збереться, аби продовжити підготовку до другої частини сезону.

Переглянуто 132 разiв
Категорія: Спорт
Оцініть матеріал
(1 Голос)
  1. Новини
  2. Популярно
Збережемо Українців!
Футбол